Kylvä kukkaketo

Silkkiunikko – Papaver rhoeas
Keltapäivänkakkara – Chrysanthemum segetum
Ruiskaunokki – Centaurea cyanus

PULA täyttää tänä vuonna 5 vuotta ja haluamme että sinä olet kanssamme juhlimassa! Voit kylvää oman PULAniityn, jolla ilahdutat ja samalla osoitat kiitosta ja kunnioitusta ympäristöä kohtaan. Maailma tarvitsee pölyttäjiä, ja kukat ovat heille elinehto, joten kylvämällä niittykukan siemeniä teet palveluksen kaikille. Ostamalla meiltä niittykukan siemeniä tuet myös juhlavuoden näyttelyämme.

Yhden pussin hinta on 5 € ja valikoimissa on perinnekukkia PULAn väreissä; keltapäivänkakkara, silkkiunikko sekä ruiskaunokki. Kylväminen on helppoa; niittykukan siemenet heitetään sopivaan maaperään joko alkukeväästä tai syksyllä syys – lokakuussa! Siemenet olemme hankkineet Suomen Niittysiemen Oy:ltä ja heidän kaikkien kukkien siemenet tuotetaan Suomessa. Peltoviljely varmistaa siementen tasaisen laadun, eikä viljelyksillä käytetä kemiallisia torjunta-aineita.

PULA5 näyttelyprojektin kannatustuote on saatavilla Kirsin verkkokaupasta. Siemeniä voit myös ostaa suoraan Fannilta ja Susannalta. Pölyttäjät ja PULA kiittää.

PULA turns 5 years old this year and we want you to celebrate with us! You can plant PULA flowers with us. We love flowers and so does the pollinators that are valuable for us. From us you can buy traditional Finnish flowers with PULA colours; Mari Gold, Common Poppy and Cornflower. One bag of flower seeds is 5 € and by buying you support our new exhibition project – thank you. Flower seeds come from Suomen Niittysiemen Oy.