Romut

Susannan romut.
Kirsin romut.
Fannin romut.

Tässä ovat lahjoituksenamme saamat ihmisten tarpeettomat tavarat, jotka jaoimme kolmeen osaan. Kaikki konkreettisesti jaettava pilkottiin kolmeen osaan ja loput tavarat jaettiin arpomalla. Tarkoituksenamme on luoda tarpeettomalle uusi elämä ja arvo korujen muodossa. Lopputuleman tulemme esittelemään näyttelyssämme, jolla juhlistamme 5-vuotismerkkipäiväämme.

PULA5 näyttelyssä on jokaisen tehtävänä on toteuttaa 5 teosta, jotka kaikki liittyvät jollakin tavalla PULAan ja sen 5-vuotiseen taipaleeseen. PULAn arvot, pilke, uskallus, laatu ja avoimuus otetaan käsittelyyn koruteosten muodossa. Jokainen käsittelee jonkin PULAan liittyvän hetken Muisto -teeman alla. Puuttuva palanen on Robinin kappale, joka on muodostunut meille tärkeäksi. Sitä on kuunneltu ja laulettu aina, kun joku meistä on puuttunut joukosta. Näin se valikoitui yhdeksi teemaksi.

Sääntönä on, että jokaisesta lahjoitetusta romusta on käytettävä edes pieni palanen teoksissa. Tästä uusi näyttelyprojektimme alkaa. Päivittelemme kuulumisiamme täällä, Facebook-, ja Instagram-sivuillamme. Tervetuloa seuraamaan!

Halein PULA -tiimi
Fanni, Kirsi ja Susanna

Here are your unnecessary items, that were donated for our project. We divided them into three parts. All concrete was actually cut in three parts, and the rest of the products were shared by a lottery. Our aim is to create for the unnecessary a new life and value in the form of jewelry. The outcome will be present in an exhibition, to celebrate our 5th anniversary.

In the PULA5 exhibition every PULA member will make five pieces, which all are in some way related to PULA and our five-year history. PULA values twinkle, courage, quality and sincerity will be represented in the form of jewelry. Each one of us will take one memory of our journey and turn it into a piece of a jewelry. Puuttuva palanen, missing piece is a song from Robin, which has become important to us. It has been played and sung whenever one of us has been missing from our trio. So it was selected as one of the themes.

The rule is, that every donated piece must be used some way in the art works. From here begins our new exhibition project. We will update the progress here, and on our Facebook, and Instagram pages. Welcome to follow!

Hugs Team PULA
Fanni, Kirsi and Susanna