PULA5 | korunäyttely, Rõõm Helsinki

Fanni Ala-Uotila. Dance, dance, dance. Korvakorut. Alumiininen kakkuvuoka, adressivihkojen nauhat, postikortti, hopea.
Susanna Feuerbacher. ”Every cloud has a silver lining and a balloon.” Rintakoru. Puuhelmet, alumiinikakkuvuoka, lasten leikkipalikka, hopea.
Kirsi Manninen. Heathland II. Rusetti. Jalkapallo, adressivihkojen nauhat, alumiinikakkuvuoka, silkkityynynpäällinen.

PULA5 näyttely on vihdoin täällä! Näyttelypaikkana ihastuttava Rõõm -puoti Helsingissä. Näyttelyssä ihmisten tarpeettomat tavarat saavat uuden elämän ja arvon korujen muodossa. PULA5:llä juhlistetaan meidän 5-vuotistaivalta. Tänään 2.8.2017 vietämme avajaisia klo 18-20. Lämpimästi tervetuloa!

Rõõm | 2.8.-31.8.2017
Helsinginkatu 17
Helsinki
Avoinna
Ti-pe 11-18 & la 12-16

PULA5 exhibition is finally here! The exhibition takes place in Helsinki in a cute little shop called Rõõm. PULA5 is about giving new life for old and useless stuff in a form of jewelry. The exhibition also celebrates a 5-year anniversary of the PULA team. You’re warmly welcome today  Wed 2 August at 6-8 pm to the exhibition opening. See you there!

Rõõm | 2.8.-31.8.2017
Helsinginkatu 17
Helsinki
Open
Tue-Fri11-18 & Sat 12-16